Even voorstellen…

Welkom! 


Mijn naam is Meta Niestadt.

Ik ben fysiotherapeut, schoonheidsspecialist, permanent make up specialist (PMU), dermatografist en eigenaar van Cosmedi.


Na inmiddels ruim 10 jaar de trotse eigenaar te zijn van Cosmedi ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe uitdaging in mijn vak en naar een nieuw aanbod aan behandelingen binnen mijn praktijk. Ik heb de opleiding voor permanente make up en de Master opleiding dermatografie gevolgd en afgerond. 


Met deze uitbreiding kunt u, naast het laten zetten van eyeliner en wenkbrauwen, ook met diverse medische aandoeningen bij Cosmedi terecht. Dit varieert van tepelhof tatoeage na borstkanker tot bijvoorbeeld het camoufleren van littekens, wijnvlekken, vitiligo, brandwonden en nog veel meer.

Meta Niestadt

Het unieke concept van Cosmedi is het raakvlak daar waar medisch en cosmetisch samenkomen. Huidverzorging en huidverbetering laten zich perfect combineren met permanente make-up en dermatografie.


Daarnaast is ieder mens uniek in wie hij is en heeft zo zijn “eigen verhaal”. Van hieruit kan soms de behoefte bestaan om dit te kunnen afsluiten.  Dermatografie kan hierin voor iemand van grote betekenis  zijn!

Mijn opleiding voor permanent make up en dermatografie heb ik gevolgd bij het PMU Instituut van Irma Hulscher in Almere. Om mijn klanten de beste resultaten te kunnen bieden volg ik regelmatig Masterclasses en congressen.


Als PMU specialist en dermatografist ben ik lid van de Nederlandse Stichting voor Geregistreerde PMU Specialisten (het NSGP). 

Daarnaast is mijn praktijk GGD erkend, dit keurmerk staat garant voor een professionele -  en hygiënische manier van werken met de juiste materialen.

Diploma uitreiking PMU & Dermatografie